Vabilo na sejem MOS 2014

MOS 2014 - REAM

Bliža se mednarodni sejem MOS, ki bo potekal od 10. do 15. septembra 2014 v CELJU, na katerem bomo letošnje leto na podlagi povabila k sodelovanju s strani podjetja KM instalacije d.o.o., sodelovali tudi mi – REAM d.o.o. in podjetje za gradbeništvo in mizarska dela Remont d.o.o.


Z veseljem vas vabimo, da nas obiščete na razstavnem prostoru št. 21 v L dvorani (čez glavni vhod v dvorano L1 levo pod stopnicami).


Ker je pred vrati jesen vam bomo na sejmu predstavili vrhunsko toplotno črpalko ECODAN blagovne znamke Mitsubishi Electric za celostno ogrevanje doma, z zunanjo enoto Zubadan, ki z edinstveno tehnologijo deluje do -28°C. Poleg toplotnih črpalk si boste lahko ogledali klimatske naprave, ki so primerne tako za hlajenje kot tudi za ogrevanje v prehodnih obdobjih in za ogrevanje preko cele zime.


Za prezračevanje vašega doma vam bomo predstavili toplotni izmenjevalec zraka Lossnay in lokalni izmenjevalec v stenski izvedbi VL-100EU5-E, ki je izredno primeren za prezračevanje posameznih prostorov v stanovanjih ali pisarnah.


Ker pa je letošnje leto postreglo z obilico vlage, si boste lahko ogledali tudi razvlažilce zraka za uporabo v vašem domu.


Na istem razstavnem prostoru boste izvedeli vse informacije za vaš dom; o gradnji, strojnih instalacijah in najvarčnejših napravah za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje vašega doma preverjene znamke Mitsubishi Electric.


Veselimo se vašega obiska!

EKIPA REAM

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.