Vabilo na 2. hišni sejem

Obiščite nas na 2. hišnem sejmu od 7.3. do 11.3.2017

V letošnjem letu smo se zaradi zelo dobrega odziva in obiska v lanskem letu ponovno odločili, da za vse vas organiziramo HIŠNI SEJEM!


Ker spada nakup klimatske naprave ali toplotne črpalke med preudarne, je prav, da pred nakupom izberete koristne in prave informacije o kakovostnih proizvodih, v katere investirate na dolgi rok.


Predstavili vam bomo NOVOSTI v letu 2017. Na ogled bo med drugimi tudi nov vrhunski stenski model najvišjega razreda z oznako MSZ-LN – LUXURY (več o sami klimi v nadaljevanju..)

Hišni sejem Ream 2017
  • Si želite strokovni nasvet za varčno ogrevanje ali hlajenje vašega doma?
  • Bi želeli izvedeti prednosti klimatskih naprav in toplotnih črpalk Mitsubishi Electric?

Potem je obisk našega HIŠNEGA SEJMA prava odločitev!


Potekal bo od torka, 7.3.2017 do petka, 10.3.2017 od 10.00 do 18.00 ure ter v soboto, 11.3.2017 od 9.00 do 14.00 ure v naših poslovnih prostorih, na Špruhi 19 v IOC Trzin.


Brezplačno parkirišče pred poslovno stavbo zagotovljeno.


Če pa vam v tem času ne uspe priti do nas, ste vabljeni, da nas obiščete vsak delovnik v letu in zagotovo si bomo vzeli čas prav za vas.


Veselimo se vašega obiska!

EKIPA REAM

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi