3D I-SEE senzor

Mitsubishi 3D I-see Sensor

Mitsubishi Electric je v mesecu juniju pričel s prodajo nove elegantne kasetne enote z modelno oznako SLZ-KF in PLFY/VFM, ki omogoča vgradnjo novega 3D I-see senzorja. Senzor neprekinjeno »posnema« prostor, da ugotovi koliko ljudi je v samem prostoru in izklopi klimo, če je soba prazna ter tako omogoči varčevanje z električno energijo.


"3D I-see sensor bo verjetno pridobil vse tehnološke nagrade, saj lahko zazna, kdaj je potreba in kdaj ni potrebe po uporabi klimatske naprave. Poleg te funkcije ima nova kaseta vrsto novih uporabnih funkcij", razlaga vodja proizvodnje Mitsubishi Electric, Mr. Carl Dickinson.


Kasetne enote SLZ / PLFY so v primerjavi s prejšnjimi modeli tako zasnovane, da je namestitev z začasnimi kavlji preprostejša in s kablom za preprečitev padca varnejša. Prav tako nam novi vijaki omogočajo odstranitev tudi, če postane vijak obrabljen.

Enote so zasnovane tako, da se tesno prilegajo v strop, kar enoti zagotavlja jasne linije za vrhunsko estetiko v pisarnah oz. drugih prostorih.


Uporabnikovo udobje je še dodatno izboljšano z novo funkcijo pretok zraka, ki lahko usmerjajo zrak vodoravno po stropu, kar pomaga odpraviti neprijetni prepih. Z novim 3D turbo ventilatorjem pa še dodatno zmanjšuje raven hrupa.


Mitsubishi Electric je za predstavitev novosti naprav SLZ-KF in PLFY-VFM pripravila kratek video, ki poudarja glavne značilnosti – na ogled na Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=m1GnEEjKRgQ

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi