Daljinski upravljalnik PAR-U02MEDA-J

Daljinski upravljalnik PAR-U02MEDA-J

Osvetljen LCD zaslon na dotik


Daljinski upravljalnik za klimatsko napravo MItsubishi Electric vsebuje velik LCD zaslon odziven na dotik z osvetlitvijo in preproste menije za vsakdanjo uporabo. Za lažjo uporabo LED dioda (na dnu krmilnika) zasveti in signalizira način. Npr. rdeča, ko je klimatska naprava nastavljena za ogrevanje, modra, ko je klima nastavljena za hlajenje, zelena, ko naprava dela v nočnem delovanju, itd…


Tedenski časovnik


Tedenski časovnik, kot možna nastavitev na daljinskem upravljalniku klimatske naprave omogoča, da lahko nastavite klimatski sistem ali klimatsko napravo na želeno delovanje preko celega tedna s tem, da lahko nastavite kar do 8 različnih temperatur, kar vam omogoča, da zmanjšate porabo energije, kadar je to potrebno. To vam prihrani čas in denar. Časovnik je kot nalašč primeren za domačo uporabo, v pisarni ali trgovini.


Omejitev temperaturnega območja


Ta funkcija vam omogoča, da omejite najvišjo in najnižjo nastavitev temperature, ki preprečuje pregrevanje ali podhlajevanje prostora. Pri testiranju v stanovanjski hiši je bilo ugotovljeno, da z uporabo temperature znotraj 1°C je bil rezultat v 10% zmanjšanju moči. Ta daljinski upravljalnik se lahko tudi zaklene, da otroci ne morejo posegati v nastavitve.


Zaznavanje vlažnosti zraka


Daljinski upravljalnik PAR-U02MEDA-J ima vgrajen senzor vlažnosti prostora za nadaljnje spremljanje vlage v prostoru.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi