Dan odprtih vrat s predstavitvijo nove stavbe odlično uspel

Zadnja akcija

Odlična toplotna črpalka

Popularne novice

Družbena omrežja

Dan odprtih vrat

V podjetju Ream smo v preteklem tednu priredili dan odprtih vrat za naše cenjene poslovne partnerje, ki so lahko uživali v prijetnem zabavnem programu z gosti, istočasno pa spoznali novo poslovno stavbo Ream v Poslovni coni Komenda. Ta je v celoti izvedena kot razstavni prostor klimatskih naprav, toplotnih črpalk in drugih naprav hlajenja, ogrevanja in prezračevanja, ki si jih vedno lahko ogledajo tako naši poslovni partnerji kot tudi naše stranke.

Poslovna stavba Ream je pravi “show room” naprav hlajenja, prezračevanja in ogrevanja.

Dan odprtih vrat - Direktor Pavle Resnik

Zabavni program z gostom presenečenja


Dogodek so otvorile povezovalka Eva Cimbola in glasbeni duet E-duet, ki ga sestavljata Eva in Ela Štirn. Prijetno vzdušje pred stavbo Ream se je nadaljevalo s pogostitvijo, druženjem in drugimi glasbenimi gosti, med drugimi z Godbo Vodice. Zbrane je nagovoril tudi direktor podjetja Pavle Resnik, za piko na i samemu dogodku pa nam je s svojo značilno črno kitaro in klobukom zaigral tudi gost presenečenja - Vlado Kreslin.

Dan odprtih vrat - Kreslin

Stavba kot razstavni prostor


Ključni namen dogodka je bila krepitev poslovnih vezi, čemur Ream že od začetkov delovanja v letu 1996 namenja veliko pozornosti. Gostje so si lahko ogledali razstavni prostor z vgrajenimi napravami hlajenja, ogrevanja in prezračevanja. Celotna poslovna stavba Ream je namreč pravi “show room”, v katerem si lahko ogledate celotni prodajni program podjetja Ream.


To je zelo dragoceno predvsem zato, ker je tako naprave mogoče videti in slišati “v živo” pri njihovem delovanju. Če se odločate za nakup klimatske naprave ali drugih naprav za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje, vabljeni, da si naprave predhodno ogledate v naših prostorih.

Hvala vsem poslovnim partnerjem, ki ste soustvarjali dogodek s svojo udeležbo!

Dobrodelnost - Društvo Barka

Dogodek tudi z dobrodelno noto


Smo družbeno odgovorno podjetje, zato se trudimo, da z majhnimi gestami pomagamo ustvarjati lepši svet. Zato smo se odločili, da del sredstev, ki bi jih sicer namenili darilom poslovnim partnerjem, podarimo v dobrodelne namene Društvu Barka, ki si prizadeva za pomoč osebam z motnjo v duševnem razvoju.


Obiščite nas v Poslovni coni Komenda


Veseli in hvaležni smo za dober odziv na dogodek s strani naših poslovnih partnerjev. Vedno ste dobrodošli v prostorih Ream-a v Poslovni coni Komenda na naslovu Pod hrasti 29, 1218 Komenda.


Prav tako vabimo vsakogar, ki je v fazi odločanja o tem, katera naprava je najbolj primerna za njegov prostor, stanovanje ali hišo, da si naprave v živo ogleda v naših prostorih. Ob tem vam z veseljem prijazno svetujemoin poskrbimo tako za prijetno nakupno izkušnjo kot kakovostno izvedene poprodajne aktivnosti. To je zaveza, ki jo dajemo našim kupcem in se ob tem trudimo, da jo tudi skrbno izpolnjujemo.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi