Pot do svežine - v PC Komenda

Selimo se na novo lokacijo - Komenda

Z veseljem vas obveščamo o pomembnem mejniku zgodbe Ream.


Po več kot 30. letih ustvarjanja kakovostnih in zdravih bivalnih pogojev v stavbah širom Slovenije z napravami in sistemi klimatizacije, ogrevanja in prezračevanja, smo se preselili na novo lokacijo.


Kam? Obiščete nas lahko v novi stavbi v Poslovni coni Komenda. Ta z večjimi prostori omogoča napredek na področju logistike, skladiščenja ter predstavitve naših naprav in sistemov. Za naše cenjene stranke je tako med drugim tu na voljo sodoben razstavni prostor, kjer lahko v živo vidite (in slišite) delovanje, izgled in montažo naprav hlajenja, ogrevanja in prezračevanja.


Še naprej stremimo k temu, da kot uradni distributer skrbno predstavljamo kakovostno svetovno priznano blagovno znamko Mitsubishi Electric, špansko blagovno znamko Kaysun in blagovno znamko Mitsubishi Hydronics – Climaveneta.


Z ekipo strokovno in tehnično podkovanih zaposlenih najdemo rešitve za še tako zahteven projekt. Zagotavljamo vam strokovno svetovanje, široko mrežo usposobljenih poslovnih partnerjev, pooblaščenih monterjev ter vso potrebno podporo na področju servisne dejavnosti in vzdrževanja.


Veselimo se vas v PC Komenda, ulica Pod hrasti 29!

Ekipa Ream

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.