Gradimo nov poslovno skladiščni objekt, za še boljšo storitev

Ream - Poslovno skladiščni objekt

V Industrijski coni v Komendi smo začeli z gradnjo novega poslovno skladiščnega objekta. Da za vse vas zagotovimo še višjo kakovost naših storitev, smo se odločili za gradnjo novega objekta, ki vam bo omogočal hitrejši, enostavnejši dostop in prevzem blaga ter hitrejšo odpremo naročenega blaga na želene naslove.


Objekt bo opremljen z varčnimi energetskimi sistemi za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje blagovne znamke Mitsubishi Electric in Kaysun, ki ju z veseljem in uspešno z vsemi vami zastopamo na našem trgu že več kot 15 let. Koncept gradnje temelji na načinu razstavnega prostora, saj bomo z vgradnjo različnih naprav, ki jih zastopamo lahko v vsakem trenutku prikazali delovanje in regulacijo delovanja.


Poleg razstavnega prostora pa je zelo poglavitno, da bomo hkrati zgradili tudi izobraževalni center, namenjen monterjem, projektantom, arhitektom, skratka vsakemu kupcu ali poslovnemu partnerju, ki bi rad izvedel več o odličnih proizvodih za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi