Izobraževanje monterjev 2015

V času, ko se muhasto aprilsko vreme poslavlja in se na koži že občutijo prvi žarki vročega poletnega sonca, se v podjetju REAM, enem od glavnih akterjev pri dobavi klimatskih naprav na slovenskem trgu, v zdaj že tradicionalnem srečanju zberemo z našimi zvestimi monterji, ki jih ob tej priložnosti podučimo o novostih na področju klimatskih naprav, toplotnih črpalk ter VRF sistemov proizvajalca Mitsubishi Electric.


Izobraževanje je potekalo včeraj, dne 16.4.2015 v poslovnih prostorih podjetja Ream d.o.o.


Predavanje je potekalo v dveh sklopih: teoretični in praktični del.

Na teoretičnem delu smo predstavili novosti na področju klimatskih naprav  in toplotnih črpalk proizvajalca Mitsubishi Electric.


Poleg tega smo predstavili novo blagovno znamko klimatskih naprav proizvajalca GREE.

Ker ves čas dajemo poudarek kvalitetnim, varčnim in energetsko učinkovitim klimatskim napravam ter  toplotnim črpalkam, smo na izobraževanju poskrbeli tudi za prikaz pravilne vgradnje klimatske naprave in toplotne črpalke.


Prav tako smo na praktičnem primeru prikazali  pravilno namestitev, registracijo in prikaz delovanja MelCloud aplikacije – Wifi program za dostopanje do klimatske naprave/toplotne črpalke na daljavo.


Hvala vsem udeležencem za obisk v tako velikem številu.

Izobraževanje monterjev 2015 - Ream d.o.o.
E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi