Klimatske naprave Hisense - novo v ponudbi

Hisense

Klimatske naprave Hisense so odlična izbira za vaš dom, saj združujejo kakovost, napredno tehnologijo, učinkovitost in eleganten dizajn. Najsodobnejša tehnologija zagotavlja enostavno upravljanje, vzdrževanje in prihranek energije. Posebne funkcije, kot je Hi-Nano, poskrbijo za prečiščen zrak brez virusov, bakterij in alergenov, medtem ko inverterska tehnologija omogoča izdatne prihranke električne energije. Klimatske naprave Hisense učinkovito delujejo tudi v najbolj neprijaznih vremenskih razmerah, ko je zunanja temperatura celo do  -25⁰ C, kar zagotavlja popolno udobje v vašem domu.


Klimatske naprave znamke Hisense smo dodali svojemu prodajnemu programu, saj želimo svojim strankam ponuditi še več kakovostne izbire.

Hisense je multinacionalka, ki pod svojim okriljem združuje različne blagovne znamke s celega sveta, med katerimi najdemo tudi priljubljeno znamko Gorenje. Podjetje je v zadnjih 50 letih doživelo bliskovit vzpon in je danes prisotno v 160 državah in regijah po celem svetu. S pomočjo najsodobnejših tehnologij razvija inovativne rešitve po meri uporabnika, ki pripomorejo k večji kakovosti bivanja. Hisense skrbi za standardizirano kakovost naprav, ne glede na to, kje na svetu se proizvajajo, saj posamezni specializirani razvojni centri skrbijo za razvoj vrhunskih naprav. Prav zato smo jih dodali svojemu prodajnemu programu, saj želimo svojim strankam ponuditi še več kakovostne izbire.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.