melcloud mitsubishi electric

MELCloud – brezžično upravljanje klima naprav

mitsubishi electric melcloud - ream.siMELCloud je nova generacija brezžičnega upravljanja za klimatske naprave Mitsubishi Electric in ogrevalne sisteme Ecodan. Komunikacija poteka preko tako imenovanega »oblaka«. MELCloud omogoča uporabnikom predvsem enostaven nadzor nad napravami Mitsubishi Electric, ko želijo z njim upravljati kar iz domačega naslanjača ali ko so zdoma.

Z novo tehnologijo je dostopanje in nadzor nad vašimi Mitsubishi Electric napravami enostavnejše, naprave pa lahko nadzirate in upravljate z večino osebnih ali tabličnih računalnikov in pametnih telefonov.

MELCloud omogoča upravljanje v živo in nastavitev tedenskega časovnik ter tako nudi popolno fleksibilnost uporabe vaših Mitsubishi Electric klimatskih naprav ali Ecodan ogrevalnih sistemov z ene same naprave oziroma lokacije. Za povezavo vsake notranje klimatske naprave ali Ecodan na MELCloud potrebujete Mitsubishi Electric brezžični uporabniški vmesnik:

mitsubishi-electric-vmesniki
  • MAC-557IF-E za povezavo klimatske naprave
  • PAC-WF010-E za povezavo toplotne črpalke Ecodan

Priporočamo, da brezžični vmesnik nastavijo strokovnjaki z vašim lokalnim WI-FI omrežjem.

S pomočjo aplikacije MELCloud je mogoče posredovanje opozoril – opomnikov in napak iz oddaljenih sistemov kot tudi iz lokalnih. Aplikacija MELCloud vam prav tako omogoča hiter dostop do aktualnih lokalnih informacij kot so vremenske napovedi in kontaktne informacije za pomoč uporabnikom.

Kako deluje MELCloud?

MELCloud deluje z aplikacijami, ki jih podpirajo najnovejše operacijske sisteme Apple iOS, Android in Windows 8. Aplikacije se bodo stalno posodabljale, za podporo najnovejšim mobilnim napravam vodilnih proizvajalcev. Aplikacije so brezplačne in prenosljive iz različnih spletnih mest (Google Play, App store idr.).

Storitev je na voljo po vsej Evropi, tudi v slovenskem jeziku. Povežite se na http://melcloud.com.

ream-melcloud-dostopne-naprave
V kolikor je uporabniški vmesnik zanimiv za vas priporočamo, da se povežete z vašim lokalnim dobaviteljem za več informacij o nakupu brezžičnega vmesnika. Pred nakupom priporočamo, da preverite ustreznost Mitsubishi Electric brezžičnega vmesnika, z vašim izbranim izvajalcem.
Več informacij o dobavi in nastavitvah uporabniškega vmesnika vam z veseljem posredujemo na našem naslovu REAM d.o.o., uvoznik in ditributer Mitsubishi Electric, Špruha 19, 1236 Trzin, oz. na tel. št. 01/56-37-057.

Podobni članki

Naši strokovnjaki so pripravili nekaj uporabnih člankov za vse,
ki razmišljate kako učinkovito segrevati, hladiti, zračiti in razvlaževati

Ne spreglejte strokovnih nasvetov

Vpišite e-poštni naslov in prejeli boste najnovejše strokovne nasvete

MELCloud – brezžično upravljanje klima naprav
Ocenite nas