Mitsubishi Electric – neverjetna tehnologija v vaši klimi

Mitsubishi Electric – neverjetna tehnologija v vaši klimi

Mitsubishi Electric je japonsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno že leta 1921. Že ves čas se ukvarja z elektroniko in izdelavo električnih naprav. Njihovo vodilo je nadgrajevati svoje produkte in storitve z vedno novimi izvirnimi rešitvami. Zato lahko občudujemo izjemno lepe in funkcionalne klimatske naprave, ki ne nehajo navduševati s svojo varčnostjo ter učinkovitostjo. Nanizali smo nekaj inovacij, ki postavljajo Mitsubishi Electric daleč pred konkurenco.


3D i-See senzor


3D i-See senzor omogoča najbolj prilagodljivo ogrevanje in hlajenje s pomočjo analize prostorskega temperaturnega profila. Ta pametni senzor ves čas pregleduje prostor in ga razdeli v 752 tridimenzionalnih con, v katerih meri temperaturo. Tako ugotovi, kje v prostoru se nahajajo ljudje. Še več, lahko celo zazna telesno temperaturo posameznika. Ko senzor prilagaja temperaturo in pretok zraka v prostoru, da je vsem v njem ravno prav udobno.

Dual Split Vane


Prej omenjeni senzor deluje skupaj s prilagodljivo loputo za zrak. Tako lahko prihranite energijo, ker ne segrevate ali ohlajate delov prostora, kjer to ni potrebno. Prav tako loputa omogoča direkten ali indirekten pretok zraka. 3d senzor zazna, kje v sobi se nahajajo ljudje in loputa vanje usmeri zrak. Zato je razporeditev toplote po prostoru bistveno bolj učinkovita. Pri običajni klimatski napravi le ena oseba čuti pihanje iz klime, pri tem sistemu pa se zrak iz naprave razdeli na več curkov.


Plasma Quad Plus napredna filtracija


Klimatska naprava pa ni namenjena le segrevanju in hlajenju. Veliko lahko naredi za filtracijo zraka in svežino v prostorih. Plasma Quad Plus napredna filtracija je dvostopenjska tehnologija, ki očisti zrak neprijetnih vonjav, prahu, plesni in drugih majhnih delcev, ki povzročajo alergije in poslabšujejo astmatična stanja. Plasma Quad Plus filtracija deluje kot električna zavesa, ki uporablja električni naboj, s katerim uniči mikroskopsko majhne delce v zraku. Še več, ujame celo PM2,5 delce, ki so 30-krat manjši od debeline človeškega lasu. S tem sistemom dosežemo izredno učinkovito filtracijo zraka, in ga osvobodimo prahu, alergenov, plesni, virusov in bakterij. To pa pomeni bistveno boljše pogoje za bivanje, kar je še posebej pomembno v časih, ko nam je gibanje na prostem omejeo.

Funkcija naravni tok zraka


Prepih je nekaj, kar povzroča ljudem mnogo skrbi. Že doma vestno zapirajo okna in vrata, da »ne vleče«, saj prepih povezujejo s prehladnimi obolenji in revmo. Zato so nastali tudi mnogi predsodki v povezavi z uporabo klimatskih naprav. Zdaj so skrbi povsem odveč. Funkcija naravni tok zraka ustvarja nežen pretok zraka, ki simulira pomladni vetrič, pri čemer se smer in hitrost pihanja ves čas spreminjata. V pisarni tako nikoli več ne boste obtičali pod mrzlim curkom, če je vaša miza neposredno pod klimatsko napravo. Namesto tega se lahko veselite nežne osvežitve sredi vročega poletja.

Funkcija naravni tok zraka

Preverite ponudbo najsodobnejših klimatskih naprav blagovne znamke Mitsubishi Electric pri nas in si privoščite vrhunsko tehnologijo v svojem domu. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati najboljšo napravo. Pokličite nas ali kliknite na www.ream.si.

Ream Mitsubishi
E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi