Multi sistemi Mitsubishi Electric serije E

Mitsubishi Electric MJ-E14CG

Japonski proizvajalec klimatskih naprav Mitsubishi Electric ponovno dokazuje, da spada v sam vrh tehnološke elite v klimatizaciji.


Tokrat je predstavil prvi dve enoti multi sistemov iz serije MXZ z oznako E. Tako je model MXZ-4E83VA od predhodnega modela MXZ-4D83VA prevzel stabilno dovršeno delovanje z izboljšavo energetske učinkovitosti iz razreda A v trenutno najvišji energetski razred A++ v hlajenju.


Malenkost večja dimenzija nove enote MXZ-5E102VA je prav tako omogočila enak preskok iz energetskega razreda A v energetski razred A++ v hlajenju pri 10,2 kW. Veliki razpon v hlajenju in ogrevanju od -15°C do + 46°C tako omogočajo seriji zunanjih enot za priklop ene ali več notranjih enot, da je uporaba klimatskih sistemov Mitsubishi Electric primerna skozi celotno sezono.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi