Nova serija Mitsubishi Electric VRF sistemov

V sezoni 2015 predstavlja Mitsubishi Electric popolnoma prenovljeno serijo zunanjih enot iz programa klimatskih sistemov VRF.


Posebnost letošnjih enot je novi SCROLL kompresor z ETC nadzorom temperature izparevanja, kar v primerjavi s prejšnjimi modeli zmanjšuje porabo do 20%. Poleg novega srca zunanje enote je Mitsubishi Electric v novih enotah zamenjal toplotni izmenjevalec iz klasičnega bimetalnega v popolnoma nov izmenjevalec toplote s patentirano flat-tube tehnologijo aluminijastih reber. Uporaba nove flat-tube tehnologije je privedla v zmanjšanje volumna hladiva in povečanje stika s hladivom do 26%. Poleg strmenja k manjši vsebnosti hladiva in večji energetski učinkovitosti sistemov (SEER nad 6) se je proizvajalec zaradi vse večjih letnih nihanj v temperaturah odločil, da bo povečal razpon delovanja v hlajenju do zunanjih temperatur +52°C in v zimskem času zagotovil neprekinjeno ogrevanje s t.i. tehnologijo countinous heating.

VRF sistemi Mitsubishi
E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi