Nova spodbuda Eko sklada

NOVE SPODBUDE EKO SKLADA za vgradnjo toplotne črpalke Mitsubishi Electric do 3.200 € oz. do 40 % priznanih stroškov naložbe

Spodbude Eko sklada

Z veseljem vam sporočamo, da je z dnem, 13. oktober 2017 Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad objavil nov poziv št. 54SUB-OB17 s spodbudami za naložbe v stavbah.


Povezava do razpisne dokumentacije: https://www.ekosklad.si/prebivalstvo/pridobite-spodbudo/seznam-spodbud/priklop-na-omrezje-dalinjskega-ogrevanja/priklop-na-omrezje-dalinjskega-ogrevanja-subvencija.


Največja NOVOST za občane so izjemno visoka nepovratna sredstva za zamenjavo starih kurilnih naprav s toplotno črpalko ZRAK – VODA Mitsubishi Electric:


1. Višina nepovratne finančne spodbude znaša do 20 % priznanih stroškov naložbe, vendar ne več kot 1.000 EUR za ogrevalno toplotno črpalko tipa zrak/voda, pri prvi vgradnji ogrevalnega sistema v stanovanjski stavbi oziroma če toplotna črpalka ne bo zamenjala stare kurilne naprave, in sicer na celotnem območju Republike Slovenije.


2. Višina nepovratne finančne spodbude znaša do 40 % priznanih stroškov naložbe, vendar ne več kot 2.500 EUR za ogrevalno toplotno črpalko tipa zrak/voda, pri zamenjavi stare kurilne naprave z novo toplotno črpalko na območjih občin, kjer ni sprejet Odlok o načrtu za kakovost zraka.


3. Višina nepovratne finančne spodbude znaša do 50 % priznanih stroškov naložbe, vendar ne več kot 3.200 EUR za ogrevalno toplotno črpalko tipa zrak/voda, pri zamenjavi stare kurilne naprave z novo toplotno črpalko na območjih občin, ki imajo sprejet Odlok o načrtu za kakovost zraka.


Za dodatne informacije nas pokličite na brezplačno številko 080 98 98 ali nam pišite na info@ream.si.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi