Novoletne zaobljube

Novoletne zaobljube 2021

Vsak zaključek leta in prihod novega nas navdihneta za nove načrte in zaobljube. Leto 2020 se je v zgodovino zapisalo kot leto izzivov in ovir, ki nam jih je uspelo preskočiti. Zato so načrti za novo leto še toliko pomembnejši in smelejši. V skladu z našo tradicijo in vrednotami, ki gradijo naše podjetje, vstopamo v novo leto polni optimizma in elana.

 

Kakovost izdelkov

 

Zavedamo se, da moramo svojim strankam ponuditi le najboljše. Zato že več kot 15 let sodelujemo s svetovno znanim proizvajalcem opreme za klimatizacijo, ogrevanje in prezračevanje Mitsubishi Electric. Navdušeni smo nad njihovimi inovacijami in jih zato s ponosom prenašamo v slovenski prostor, kjer imamo že veliko zadovoljnih uporabnikov.

 

Prav tako imamo v ponudbi kvalitetne produkte znamke Kaysun španskega proizvajalca. Ta ima vse tisto, kar od klimatskih naprav pričakujete, a le za del cene, ki bi jo pričakovali. Kljub nizki ceni proizvajalec zagotavlja kvaliteto, ki bo zadovoljila še tako zahtevne uporabnike. Klime so nas prepričale s svojo kvaliteto izdelave in vrhunskim delovanjem. Po 4 letih izkušenj z njimi lahko rečemo, da gre za naprave, ki ponujajo resnično veliko za ugodno ceno. Kaysun je po našem strokovnem mnenju odlična alternativa drugim, bolj uveljavljenim in dražjim znamkam.

 

Strokovnost osebja

 

Vemo, kaj prodajamo. Poleg širokega prodajnega asortimaja je prednost našega podjetja ravno ekipa zaposlenih, ki s strokovnostjo in tehničnim znanjem svetuje in pripomore k iskanju najboljših rešitev za še tako zahteven objekt. V hiši imamo strokovnjake, ki odlično poznajo delovanje klimatskih naprav, toplotnih črpalk in prezračevalnih sistemov, in vam lahko svetujejo pri izbiri. Na terenu pa sodelujemo s strokovno usposobljenimi pooblaščenimi poslovnimi partnerji — monterji, ki skrbijo za nadaljnjo prodajo in izvedbo montaže na najvišji kakovostni ravni.

 

Odlična storitev

 

Nismo le prodajalci. Z vami smo ves čas: svetujemo vam pri izbiri, pomagamo pri vgradnji izbiri partnerja za izvedbo vgradnje in ter smo dosegljivi za vsakovrstno pomoč tekom življenjske dobe produkta. Naše podjetje odlikujejo izjemno organizirane poprodajne aktivnosti, kjer vam zagotavljamo vso podporo na področju servisne dejavnosti in reševanja garancijskih zahtevkov, vzdrževanje in kvalitetne servisne storitve z lastnimi serviserji. Na nas se lahko vedno zanesete.

 

Podjetje REAM d.o.o. - več kot le dobavitelj in prodajalec, je zaupanja vreden ustvarjalec dobre klime na dolgi rok.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi