Povsod je lepo ... s klimo

Povsod je lepo ... s klimo

V tople dneve smo zakorakali z novo oglaševalsko kampanjo z naslovom: Povsod je lepo … s klimo. Letošnja pomlad je namreč postregla s korona virusom, ki je temeljito posegel v naš način življenja. Toda nekaj se ne bo spremenilo – ne glede na to, kje bomo preživeli poletje, bo to lepše, če bomo imeli dobro klimo.

Doma


Naj bo stanovanje ali hiša – v vročih poletnih dnevih se naši bivalni prostori lahko močno segrejejo. Tako prej ali slej pade odločitev, da je nakup klimatske naprave nujen. Če želite popolnoma izkoristiti njen potencial, potem morate napravo namestiti na optimalno mesto. Tako zunanja kot notranja enota delujeta precej bolje, če imata optimalne pogoje. To vam lahko pomagajo ugotoviti naši monterji, ki bodo poskrbeli za kvalitetno montažo in vam odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam bodo ob tem porodila. V primeru da želite hladiti več nadstropij hiše, vam priporočamo multi split sistem. Več o njem, si lahko preberete tukaj.


Klima na vikendu

Na vikendu


Vikend hiše so oaze miru in prostor za temeljito regeneracijo, pa naj bodo na morju, v hribih ali na sončnem griču ob vinogradu. Čeravno tam ne preživimo čisto vsakega dneva, imamo radi udobje tudi v tistih kratkih trenutkih sprostitve. K temu seveda lahko veliko pripomore klimatska naprava. Investicija se kmalu povrne z zadovoljstvom, nikakor pa ne gre zanemariti dejstva, da pride prav tudi pozimi v hladnejših dneh za hitro ogrevanje prostorov.


Klima v službi

V službi


Dejstvo je, da je v vročini težko delati. Seveda obstajajo delovna mesta, kjer se temu težko izognemo (v kuhinjah ali v kakšni proizvodnji) a zavzeti delodajalci se trudijo, da bi bilo povsod delavcem čim bolj udobno. Motivacija za delo in produktivnost se tako dvigneta, prav tako pa se poveča tudi kvaliteta opravljenega dela. Čeprav se vsi veselimo dopusta, je vseeno prijetno hoditi na delo, če je tam dobra klima.


Na kampiranju


Avtomobili, bivalne prikolice in avtodomi so postali pomemben del preživljanja našega vsakdana in seveda tistih krasnih dopustniških dni. A nobena, še tako prijetna senca, ne osveži tako, kot klimatska naprava. Pri močni sončni pripeki, visoki vlažnosti in vedno bolj ekstremnih temperaturah se zatekamo v klimatizirane prostore tudi na počitnicah v kampu. Ste pomislili še na klimo v šotoru? No, ni povsem nora ideja, saj se sprostitve, ki jo prinaša hladen zrak iz klime pač ne da nadomestiti.


Tako vam torej želimo sveže poletje v družbi klim Mitsubishi Electric – kjerkoli že boste. Vemo, da se boste povsod imeli lepo.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi