REAM d.o.o. razstavljal na sejmu DOM 2014

Ream - Sejem dom 2014

Veseli smo, da je za nami še eno uspešno sodelovanje na SEJMU DOM 2014, ki je potekal v mesecu marcu na Gospodarskem razstavišču. Kot vsako leto, smo tudi letos predstavili NOVOSTI našega prodajnega programa MITSUBISHI ELECTRIC. Poleg predstavitve proizvodov smo želeli obiskovalcem in strankam nuditi svetovanje pri izbiri tako klimatskih naprav kot tudi toplotnih črpalk za hiše, stanovanja ali za poslovne prostore.


Sejem je bila za nas odlična priložnost, da smo vzpostavili osebni stik z bodočimi, potencialnimi strankami. Prav tako je vzdušje sejma odlična priložnost, da povabimo naše stalne, zveste partnerje na predstavitev novosti in sproščujoč klepet.


Vse, ki nas niste uspeli obiskati na sejmu, pa vas vabimo v naše poslovne prostore na Špruhi 19 v Trzinu. Z veseljem vas pričakujemo!

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi