Uspešno sodelovanje na sejmu MOS 2014

Kot dolgoletni uvoznik in distributer energetsko varčnih proizvodov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje blagovne znamke MITSUBISHI ELECTRIC se nam zdi zelo pomembno, da sodelujemo na tako uveljavljenem mednarodnem sejmu, kjer je v ospredju promocija podjetij, njihova prepoznavnost in tradicija.


Na letošnjem sejmu MOS v Celju, ki je potekal od 11. do 17. septembra 2014 smo se predstavili na skupnem predstavitvenemu odru z uveljavljenima slovenskima podjetjema KM Instalacije d.o.o. ter z gradbenim podjetjem Remont d.d.


Na našem delu sejmišča smo poleg toplotnih črpalk zrak/voda, klimatskih naprav in prezračevalnih enot blagovne znamke Mitsubishi Electric predstavili še izdelke ostalih blagovnih znamk in sicer; zračne zavese Thermoscreens ter preofesionalne razvlažilce zraka Aerial.


Tisti, ki ste zamudili sejem in nas niste uspeli obiskati nam pošljite povpraševanje na e-mail naslov info@ream.si

REAM na sejmu MOS Celje
REAM na sejmu MOS
REAM na sejmu MOS
E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.