Spomladansko tehnično izobraževanje naših partnerjev

Spomladansko tehnično izobraževanje naših partnerjev

Naše podjetje že vrsto let organizira izobraževanje za prodajalce in monterje klimatskih naprav in toplotnih črpalk blagovne znamke Mitsubishi Electric, ki jo na slovenskem tržišču kot pooblaščeni distributer in uvoznik zastopamo že 15. leto!

Naše izobraževanje je usmerjeno v teoretičen in praktičen del , ki ga poleg naših izjemno tehnično podkovanih sodelavcev izvajajo tudi predstavniki tehničnega oddelka principala Mitsubishi Electric.


To pomlad smo 14. aprila pripravili izobraževanje, kjer so bile v teoretičnem delu predstavljene vse tehničnih novosti na področju hlajenja, ogrevanja in prezračevanja, pri praktičnem delu pa kot vedno izveden prikaz pravilne montaže, ki minimizira napake pri montaži.


S strani principala sta se nam tokrat pridružila g. Alessandro Maggoni, strokovanjak na področju klimatskih naprav in toplotnih črpalk in g. Masayuki Koretom, strokovnjak na področju prezračevanja.


Skupaj skrbimo, da vam naši partnerji lahko ponudijo kakovosten proizvod Mitsubishi Electric in kakovostno storitev montaže na najvišjem nivoju.


Zato, da bomo vsi zadovoljni, bomo za to z veseljem skrbeli tudi v prihodnje.

V kolikor se izobraževanja niste udeležili in bi bili tudi vi del naše zgodbe, vas vabimo, da nas pokličete na številko 01/563-70-57 ali pa nam pošljite e-mail na info@ream.si oz. nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 98 98.


Vaša ekipa REAM d.o.o.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi