S pogumom in zagonom v leto 2022

Pogumno, nepozabno in polno izzivov 2022!

Vletu 2021 smo v ekipi Ream dosegli zastavljene cilje, kot ekipa postali še bolj trdni ter se uspešno soočili z mnogimi izzivi in ovirami, ki so nam prišle na pot. Dosegli smo enega velikih mejnikov zgodbe podjetja Ream, selitev v novo stavbo, zagotovili uporabnikom še bolj prijazne prostore v Poslovni coni Komenda in si izpolnili željo, da vam lahko zagotovimo še boljše, hitrejše in logistično bolj optimizirane storitve.

Hvala,  ker ste z nami!

Naša zaveza vsem strankam in poslovnim partnerjem je, da se bomo še naprej trudili za zagotavljanje vrhunskih naprav in sistemov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje, za prijazno in strokovno svetovanje, za nadaljevanje ustvarjanja kakovostnih dolgoročnih odnosov in za odlično poprodajno storitev.


Hvala, ker ste z nami! Veselimo se vseh izzivov, sodelovanj in projektov, ki so pred nami. Naj bodo zadnji dnevi letošnjega leta mirni, čarobni in prijetni. Srečamo se v 2022.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.