Jesensko tehnično izobraževanje poslovnih partnerjev

Zaradi uspešno izvedenega spomladanskega tehničnega izobraževanja naših poslovnih partnerjev – monterjev in vnovičnega velikega zanimanja, smo organizirali še jesensko izobraževanje!


Naše podjetje že vrsto let organizira izobraževanje za prodajalce in monterje klimatskih naprav in toplotnih črpalk blagovne znamke Mitsubishi Electric, ki jo na slovenskem tržišču kot pooblaščeni distributer in uvoznik zastopamo že 15. leto!


Izobraževanje je usmerjeno v teoretičen in praktičen del.
Na teoretičnem delu so bile predstavljene vse tehničnih novosti na področju hlajenja, ogrevanja in prezračevanja, pri praktičnem delu pa kot vedno izveden prikaz pravilne montaže, ki minimizira napake pri montaži.


Skupaj skrbimo, da vam naši partnerji lahko ponudijo kakovosten proizvod Mitsubishi Electric in kakovostno storitev montaže na najvišjem nivoju.


V kolikor se izobraževanja niste udeležili in bi bili tudi vi del naše zgodbe, vas vabimo, da nas pokličete na številko 01/563-70-57 ali pa nam pošljite e-mail na info@ream.si ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 98 98.


Vaša ekipa REAM d.o.o.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi