Zračne zavese Thermoscreens

Thermoscreens ima veliko izbiro zračnih zaves za ogrevanje, zračenje in hlajenje, ki imajo možnost nadometne montaže ali vgradnje in so izdelane v veliko praktičnih izvedbah za trgovine, javne ali poslovne stavbe ter za arhitektno zahtevne objekte.


Zračne zavese pomagajo pri zagotavljanju idealnega zraka v prostorih ne glede na to, ali se hladijo, ogrevajo ali prezračujejo, hkrati pa zagotavljajo čisto in zdravo okolje. Poleg tega omogoča znatno varčevanje energije, če je nameščena nad odprtimi vrati in tako se topli zrak zadržuje v prostoru in hladni zrak na vhodu v prostor se segreva. Namestitev zračne zavese je preprosta, med obratovanjem pa se tudi lahko vzdržujejo. Za udobno okolje je to preprosta in stroškovno učinkovita rešitev.


Varčujte z energijo od začetka


Odprta vhodna območja trgovin in javnih poslopij nudijo strankam enostaven vstop, kar pa posledično predstavlja klimatskim in ogrevalnim sistemom velik izziv. Z namenom reševanja tega energetsko zelo potratnega problema so inženirji razvili zračne zavese, katerih cilj je preprečevanje izmenjave klimatiziranega zraka z zunanjim svežim zrakom. Tehnologija zračnih zaves se je izkazala za še posebej učinkovito bariero med notranjim in zunanjim zrak s koncentriranim izpihom pred vhodom v prostor s pomočjo zračnih šob. Za še večjo učinkovitost se je Mitsubishi Electric povezal s Thermoscreens, vodilnim proizvajalcem zračnih zaves, da bi zagotovili predvsem energijsko učinkovit, zanesljiv in udoben ter popoln sistem, ki zagotavlja odlično optimalno ločitev notranje in zunanje atmosfere. V primerjavi s konvencionalnimi zračnimi zavesami nudi HP DXE s posebnim toplotni izmenjevalnikom in z uporabo toplotnih črpalk iz serij Mr.Slim in VRF City Multi energetsko in uporabniško najbolj prijazen sistem.


Nov Thermoscreens HXT model (naslednik Thermoscreens HP modelov)


Novo razvita serija zračnih zaves HXT svetovno znanega proizvajalca Thermoscreens ponuja inovativne nove funkcije, od katerih so nekatere edinstvene v svetovnem merilu. Videz je izpopolnjen pri čemer je možno enostavna menjava okrasne maske v različnih RAL barvah. Dobavljiva je v klasičnih dimenzijah ter treh dolžinah: 1m, 1.5m, 2m. Okrogla kovinska komora se lahko namesti z odprtino navzgor ali navzdol, tako da se enota lahko namesti tudi znotraj stropa. Novi EC ventilatorji že izpolnjujejo zahteve ERP 2015, kar zagotovila večjo učinkovitost in zmanjšanje ravni hrupa, celo do 7 dB(A). Servis filtra je na napravi vidno označen z LED lučko. HXT ima standardno integriran Modbus vmesnik za povezavo s sistemom avtomatizacije zgradb in Mitsubishi Electric regulacijo za Mr Slim ali City Multi VRF sisteme. Priložena posoda za kondenzat v funkciji hlajenja in integrirano električno ogrevanje pri odmrzovanju zunanje enote zaokrožuje celoto inovativne zračne zavese za okolju prijaznejše stavbe v 21.stoletju.

Primer zračne zavese na objektu - Thermoscreens
E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.